Om Virkelyst Alpaca Farm

Virkelyst Alpacafarm er en familie farm. Familien  består af Camilla og Kasper Kristiansen og deres 2 børn Kristian og Cecilie.

På gården findes også flere andre dyr: Heste, div gnavere, katte og familiens hund Penny.

De første alpacaer kom til farmen i forår 2013.

Dette år og 2014 omfattede også studieture til Tyskland, USA, Litauen og Sverige.

2015 blev Kristian født og en større omlægning af farmen til alpaca avl begyndte, dette forsatte ind i 2016 (måske evigt igangværende)

I  august 2016 blev en større familie alpacaer importeret fra Sverige. Deriblandt 2 hingste af rigtig god kvalitet.

I 2017 blev året, hvor Virkelyst Alpacafarm officielt åbnede dørene. Dette skete den 13. Maj fra 10-15. Ca. 300 mennesker var forbi og fejre dagen med os. Det var en fantastisk dag. Tusind tak til alle som kiggede forbi.

Især tak til den Engelske avler Ben Harford og den Australske avler og dommer Chris Williams fra Ambersun Alpaca for deres deltagelse og foredrag og hjælp til at give en uforglemmelig dag.

I 2018 blev et stort import år. Først kom der 3 drægtige hopper og et hingste føl fra Polen; en slags souvenir fra efterårsferien 2017 i Polen og senere på året, 3 hingste og 2 drægtige hopper fra Sverige.

2018 bød også på en utrolig svær graviditet med Camilla meget gangbesværet og sengeliggende i hovedparten af graviditeten. I slut november kom lille Cecilie til verden.

Der kom endelig et hoppe år i 2019 hvor 7 ud af 9 føl født på gården blev hopper. Lige på falderebet af 2019 ankom Dewin; dobbelt champion fra Sverige med hans to følgesvende Challenger og Kodak.

2020 bliver et spændende år, hvor Virkelyst Alpacafarm udvider med Virkelyst Alpaca Dyrlægen, mere kursus aktivitet end nogensinde før og både alpaca gåture og dyreterapi får sin endelige start.